Дрехи за тренировка
Здравейте приятели! Преди спортувах активно, но след като се хванах да работя активно и тотално се отнесох и лека по лека започнах да качвам килограми. Първоначално не ми правеше особено впечатление докато лека по лека дрехите, които си купувах не ставаха по-широки, а размерите по-големи. Наскоро се качих случайно на кантара и той показа 70кг. което беше последния знак, че е време да предприема нещо. Смятам да започна активно да спортувам, но в старите ми 'спортни дрехи' вече не се побирам. Бихте ли ми препоръчали марка или магазин за дрехи на достъпни цени, но добре изглеждащи, защото все пак бързо смятам да ги износя и мина в по-малък размер. Няма смисъл да се набивам със сериозна сума пари за нещо което ще ми е непотребно след това.
Здравей, не знам дали си се замисляла да си вземеш нещо втора употреба? Аз така си купих дамски дрехи от Мания, защото имах един преход в килограмите и освен, че са много качествени попаденията, бяха и на добра цена.
Да и аз биих те посъветвала да видиш нещо втора ръка, просто според мен не си струва да вляагаш много средства, щом милиш да слабееш.