Начало / Общност / Форуми / Хранителни добавки / Хранителни добавки за покачване на тегло / Добавка за мускулна маса

Добавка за мускулна масаИван Лилиев
Мъж, 31 годишен
Фитнес ентусиаст
17 мнения

#0

Привет, от скоро се занимавам с фитнес и се запалих много по тренировките. Хапвам си добре и мисля да започна да приемам хранителни добавки. Бихте ли ми препоръчали добри добавки за покачване на чиста мускулна маса, че съм малко слабичък за височината си. 


Цветомир
Мъж, 32 годишен
Фитнес ентусиаст
26 мнения

#1

Здравей, колега! Хубаво е че си се запалил с тренировките. Само един съвет искам да ти дам, освен на добавките наблегни и на храната и съня. Колкото и да помагат добавките без качествена храна и сън няма да видиш особено повишение на резултатите ти. Сега да дойдем и на въпроса ти бих ти препоръчал аминокиселини, креатин и протеин като за протеин ти препоръчвам https://healthstore.bg/dymatize-iso-100-2200-g  , страхотен протеин за цената си. Препоръчвам ти също другите продукти да са на dymatize, наистина са качествени на добри цени!


Пламен Живков
Мъж, 25 годишен
Фитнес ентусиаст
17 мнения

#2

Аз лично ползвам добавки за енергизиране на тялото като цяло като тази: https://nowfoods.bg/now-foods-energy това нещо ти придава енергия, прилив на енергия даже и се чувстваш по-силен и жизнен, така че доста помага във фитнеса. Препоръчвам го.