Начало / Общност / Форуми / Фитнес за мъже / Общи теми - Фитнес за мъже / навици, които да включите в ежедневието си

навици, които да включите в ежедневието сиhideboom
Мъж, 4 годишен
Фитнес ентусиаст
84 мнения

#0

В забързания начин на живот ни остава все по-малко време, в което да помислим за себе си и да се погрижим за тялото и ума си. А това никак не е маловажно – не бива да забравяме, че продуктивност не би могла да съществува, ако не се чувстваме добре в кожата си.

Всъщност не се изискват много време и усилия, за да внесем малко здравословност в ежедневието си. И това е хубаво – малко хора биха имали възможността да отделят часове на ден в това да живеят целесъобразно. Ето защо са ни необходими трикове, които да не отнемат твърде много време, но, същевременно с това, да са ефикасни.

Заместете кафето с чай : цялата статия за здравословните навици 


hideboom
Мъж, 4 годишен
Фитнес ентусиаст
84 мнения

#1

Също така е необходимо да се пие достатъчно вода за да се набави необходимото количество за организма 


hideboom
Мъж, 4 годишен
Фитнес ентусиаст
84 мнения

#2

French Secret Tea – био ли са съставките на чая и помага ли наистина за детоксикация и отслабване?

От къде можем да закупим продуктите на French Secret Tea?

Чайовете се продават основно онлайн, като доставят с двете големи куриерски фирми Спиди и Еконт на преференциална цена за клиентите си и с доставка до 24 часа за България. Някои от продуктите могат да се купят и в аптеките Фрамар, където обаче не можете да разчитате винаги да имат налични най-новите промоции и подаръци.

Продуктите се рекламират мощно като “премиум” качество, но ги няма свободно в търговската мрежа, като тези на други марки. French Secret Tea може да се купят в някои скъпи спа хотели, които ги продават на същите цени като тези от сайта им. Сред хотелите, които демонстрират, че работят с продуктите на French Secret Tea са някои места с големи претенции и високи цени като новия Милениум хотел в София, които казват, че имат специално French Secret Tea меню в спа зоната си, и предлагат в магазина си специална серия, разработена съвместно с марката. Друг хотел е Приморец спа хотел в Бургас, които организират даже детокс уикенди с чайовете на марката, хотелите Експо София, Арена ди Сердика, Кристал палас, Маринела и прочие.