Начало / Общност / Форуми / Обяви / Подаравя / Заеми за студенти

Заеми за студентиkoob
Мъж, 33 годишен
Фитнес ентусиаст
99 мнения

#0

 Като студент можете да кандидатствате за небанков заем. Нещо повече, за вас е изготвена специална оферта, благодарение на която няма да надплатите, като вземете пари назаем от парабанката. Следвайки класацията на заемите и използвайки уебсайтове за финансово сравнение, имате шанс да уловите най-интересните оферти. Когато правите своя избор, не забравяйте за т.нар заеми за нула – тоест такива, които не водят до големи разходи. В момента много компании са променили условията на своите заеми, но все още има оферти на пазара с ГПР, равна на 0%. Една от тези оферти е Vivus, където можете да получите първите 500 лева безплатно! Проверете какъв е първият безплатен заем!

На какви условия трябва да отговаряте, за да получите студентски заем?

  Когато кандидатствате за заем от небанкова компания, трябва да отговаряте на редица изисквания. Не забравяйте, че те могат да бъдат малко различни в различните компании. Има обаче някои правила, които всяка компания може да изиска от вас – ето кои са те:

•         над 18 –  нищо чудно, защото хората над 18 ходят в университет,

•         без дългове – дори никога да не сте вземали нищо на вноски, имате шанс да получите заем. Не можете обаче да задлъжнявате, защото тогава шансът ви да получите заем рязко ще намалее,

 

Още тук: топ новини