фитнес гривна
Здравейте, да спортуваш за мен е да си актиен,отговорен,дисциплиниран , деен човек. Уважавам всеки който 10 мин днес е намерил време за себе си и да се раздвижи, да се разтегне или просто да изкачи стълбите, дживението е здраве. Аз като ученик съм трениал академично гребане,слабо развит спорт у нас,за съжаление..... Моята годеница, е инструктор и искам да и подаря фитнес гривна, гледам да съм бърз и да я изпреваря,преди да е отишла и да си купи. Това е подарък от уважение и с отношение към работата и. На мен не ми трябва такава гривна, но за ня ще и върши добра работа .
Здравей Красимир.За човек занимаващ се активно със спорт, това е идеален подарък,за половинката ти. Даже съм сигурен,че ако си вземеш и за теб няма да съжаляваш и ще видиш колко работа и на теб ще свърши.При мен хоби и работа са в едно,преподавам в една школа по карате и съм сменил няколко гривни, не защото не ми харесват ами за да видя разлики и да събирам впечатления Последната гривна, която си взех е от Еzshop.bg. Един съвет, има супер качествени фитнес гривни на добри цени в момента,не е нужно да даваш много пари за скъпа гривна,Еднаква работа вършат, да някой имат повече еекстри,но..... за мен поне не са необходими.
Здравейте,
Аз съм пред дилема, дали да заложа на гривна или часовник, какво е вашето мнение по въпроса?